Coaching

Flere av leserne her har spurt meg om coaching og muligheten for å bli fulgt opp av meg. Dette er selvfølgelig noe jeg kan ta på meg, og noe jeg gjør med glede. Både som aktiv løper, trener og coach er det alltid moro å kunne ta på seg nye prosjekter av mosjonister, utøvere og også venner som ønsker å komme i form. 

De fleste jeg trener om dagen trener jeg via det som heter «online Coaching». Dette er kort sagt en metode som gjør at jeg som trener, og du som utøver kan være på hver vår side av jordkloden, men fortsatt ha full kontakt som om vi trente sammen på et senter.
Sammen deler vi et excel-ark over nett, hvor treningsprogrammet er etablert, og dine resultater noteres fortløpende så vi kan følge opp dette. Denne formen for oppfølging er noe jeg gjør med flere utøvere om dagen og noe de fleste ser på som bedre enn tett oppfølging på senteret.

Ved siden av dette tilbyr jeg løpegrupper i alle former og fasonger. Alt fra grupper for de godt trente til de som så vidt har kommet godt i gang.

Dette er naturlig nok ikke noe jeg kan gjøre via nett, men noe som krever fysisk oppmøte. Gruppene jeg leder holdes på Sognsvann i Oslo to dager i uken og hver av gruppene tilpasses nivået på de oppmøtte. Her er det ingen nedre grense for antall deltakere og treningene gjennomføres selv med kun 1 oppmøtende deltaker 🙂

Se priser for de forskjellige pakkene mine under, og legg inn bestilling via paypal-knappen.