Motivasjon, valgets kval og ny sponsor

Hepp hepp glade leser!

Som overskriften så adekvat sier det så er det litt av hvert som foregår i livet om dagen. Så, hva passer vel bedre enn å oppsummere det i et nytt innlegg?

IMG_8571

Først og fremst, så sitter jeg noe voldsomt på gjerdet om dagen. Som mange av dere vet har jeg drevet med løping, styrketrening, mer styrketrening og litt mer løping, om hverandre de siste årene. Mye fordi jeg både elsker å løfte og elsker å løpe. Problemet kommer gjerne når man skal prøve å forene de to treningsformene og få noe mer ut av det.

Da stopper det gjerne opp…

De siste ukene har jeg vært enda mer på gjerdet enn før. Jeg merker på kroppen at å prioritere løping foran løfting ikke har ført noe særlig gunstig med seg. Snarere tvert i mot. Men samtidig har jeg ikke lyst å gi opp løpingen. Det er jo aldri noen tid på døgnet jeg føler meg så vel som når jeg er ute og løper i det fri.

IMG_8511
Løpetur ved soloppgang over Lørenskog er aldri feil for sjelen

Men… Når alt kommer til alt er det ikke et veldig vanskelig valg.
Jeg har som sagt lenge elsket å løpe, og jeg har lenge elsket å løfte vekter, men igjen, det er ingen steder jeg føler meg så fri som når jeg er ute og løpet på morgenen eller kvelden – Helt alene.
Så, denne løperen er nok kommet for å bli..

Men det er ikke bare der det har skjedd ting…

De fleste her inne kjenner til mitt ambassadørprogram med GymMonkee – dette er nå over, da jeg brått ble innviet i et nytt selskap som ønsker å være med meg på reisen.

Fra og med nå, er jeg Conquer Norway ambassadør. For de av dere som ikke kjenner Conquer godt nok, ta en titt på hjemmesiden deres, og husk å legg inn en rabattkode på checkout – den finner dere på min Instagram 🙂

Men nå er vi altså halvveis i juli måned, og mange av årets fridager er for lengst brukt opp. Ikke minst, årets happening nærmer seg med stormskritt. For de av dere som husker det så løp jeg Oslo Maraton i fjor, og det skal vi nok en gang. 

Derfor er nå løpingen «uppet» et hakk og et større treningsregime er satt inn for å få fart på beina innen september. Det kommer til å bli vondt, det kommer til å koste, og det kommer til å være gøy. Men aller viktigst, det blir nok et minne med løpefamilien.
For å kunne kombinere litt jobb med egen moro så fortsetter jeg løpegruppene med Trening Ute på Lørenskog fremmover, og dersom det skulle være interresant er det bare å slenge seg med når du ser meg ute med skjorta på meg og ta en liten økt.
Eller bare stopp meg for en prat og kom med spørsmålene du måtte ha. En ting er i hvertfall sikkert. Jeg har det aldri travelt når jeg løper…

IMG_4025
Ser du en i Lørenskogområdet med denne skjorta på seg, bare stopp han og si hei. Det er nemlig bare meg 🙂

 

-Jørn-

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s