Bootcamp med Trening Ute

Endelig var vi igang!

Jeg snakket jo om dette for en stund siden. At jeg skulle begynne med treningsøkter ute, i samarbeid med Trening Ute. I dag smalt startskuddet, og vi kjørte igang med en real Bootcamp på Løkenåsen Skole, på Skårer i Lørenskog. 

I strålende solskinn, sånn ca klokken 13:00 møtte 3 håpefulle deltakere opp til årets første bootcamp med meg. Kanskje du tenker at dette var litt dårlig oppmøte? Men for meg var dette den perfekte start. En lett liten gruppe som gjorde at jeg kunne teste ut oppsettet med R.O.P.E.S. og musikkvalg uten at for mange følte at jeg klønet det til 🙂

A24A8A96-93A1-4B7C-A3ED-E4C5869D5E41
Økten startet med sirkeltrening for hele kroppen med R.O.P.E.S i gruppe

Opplegget ble litt forenklet – de til sammen 8 planlagte sirkel-postene ble kortet ned til en dedikert økt med R.O.P.E.S. i stedet, samkjørt med oppvarming i gruppe, og enkle styrkeøvelser mot slutten. 

Denne økten er tilpasset alle som ønsker å ha det moro, komme i form, komme seg ut, og ikke minst – bli kjent med nye mennesker på en arena der alle stiller likt.
Sliter du med selvtilliten, mangler treningsgnist og skulle ønske du var i bedre form? Kom innom oss på Løkenåsen skole på søndager klokken 13.00 og bli med på en morsom og anderledes økt. Her er det smilegaranti.

2C04BA92-E1EC-4076-825C-47BCDF677DB5
Økten ble avsluttet med 4 øvelser for kroppen med kroppsvekt som motstand – her er gjengen igang med planken

 

Jeg gikk jo også ut med informasjon om at jeg skulle starte opp løpegrupper på Lørenskog. Dette har dessverre blitt satt litt på vent på grunn av en skade jeg har klart å dra på meg, men det kommer informasjon om dette så fort det ser lysere ut. 

I mellomtiden kan du ta en titt på denne facebooksiden – hvor vi kontinuerlig legger ut informasjon om ulike treningsøkter og arrangement for TreningUte på Romerike.

 

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s