Tren ute med meg og Trening Ute i år

For en liten stund tilbake lovte jeg dere via Facebooksiden min at det var noe artig på fære som jeg ikke kunne dele for mye detaljer om. Men jeg lovte å komme tilbake med nyheten så fort det var noe å komme tilbake med. Og det er det nå

Jeg har altså blitt en del av teamet i TreningUte. Det vil si at jeg kommer til å holde mye mer gruppetreninger og lignende ute i tiden fremmover, og kommer til å bli mye mer aktiv på den fronten, også i sosiale medier. 

IMG_0920

Trening Ute er et konsept som samler trenere over hele landet som ønsker å øke aktivitetsnivået på den norske befolkningen. De aller fleste av oss er trenere på studio eller lignende ved siden av, og gjør dette som en ekstra gig for å ha det litt ekstra gøy etter arbeid. Selv kommer jeg til å kjøre tre økter i uken, bestående av 2 løpegrupper og 1 bootcamp, henholdsvis på Sognsvann og Muselunden i Oslo.

internationalrunningchallenge

Løpegruppene blir som sagt avholdt på Muselunden i første omgang, og mulig flyttet til Sognsvann 1 gang i uken etterhvert som snøen smelter unna og været slår over, men i starten er det nok best vi holder oss til asfalten rundt Ringveiene 🙂
Disse gruppene blir noe for alle. Her vil vi fokusere på utholdenhet i løpingen, teknikk, intervaller, konkurranser, bakkedrag, i grunn – vi kommer til å gjøre alt som vi i fellesskap føler er morsomst. Og hvem vet, kanskje vi går så langt at vi stiller vårt eget lag på et løp sammen i år?
Som sagt, øktene blir arrangert 2 ganger i uken, så det er bare å melde seg på. Og har du ikke tid til å være med på begge så holder det å melde seg på 1 av dem 🙂

Bootcamp på Sognsvann kommer til være noe som utvikler seg i takt med sesongen. Siden vi starter litt på vinterstid vil det være mer preg av bruk av snøen og kroppsvekt enn ytre motstand på øktene.
Men, dette vil jo forandre seg. Etterhvert forsvinner snøen og vi får bedre feste i bakken under skoene våre. Og da kan moroa bare komme og ta oss.
Øktene blir lagt opp så du får trent hele kroppen, og vel så det, samtidig som vi kommer til å ha det fantastisk morsomt i hverandres selskap, og kose oss gløgg.

IMG_0867

Så igjen, syntes du noe av dette så morsomt, spennende og interessant ut? Nøl ikke med å melde deg på via linkene lengre opp i artikkelen her. 

 

Og skulle det være noe du lurer på, ta kontakt via kontaktskjemaet, eller send meg en mail, så skal jeg svare så godt jeg kan.

Sees på trening!! 
//Jørn

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s